banner ANr

Zile active - concluzii, rezultate

04 noiembrie 2011
Zile active - concluzii, rezultate S-a bucurat de succes prima ediția a Zilelor active în Miercurea Ciuc (28-30 octombrie 2011). Pe parcursul celor trei zile 52 de voluntari au contribuit la organizarea evenimentului precum și la folosirea în condiții de siguranță ale elementelor de curs de frânghii la joasă înălțime. Pentru concluzii detaliate dați clic pe butonul Citește mai departe.
Următaorele echipe au experimentat provocările elementelor de curs de frânghii la joasă înălțime: CEC Bank, Asociția Mamelor din Miercurea Ciuc, 4 echipe din cadrul Universității Sapientia-EMTE, trei echipe ale cercetașilor, Agenția de Protecție a Mediului Harghita, două grupe de la Spitalul de urgență, Harmopan SA, Direcția de Sport și Tineret a județului Harghita, ziariștii de la Hargita Népe, Dakota Security, ATP Exodus, familia Bálint, asociația elevilor din Miercurea Ciuc, Asociația Triumf, Asociația Virtus Vivens, echipa de hockey feminim al Turciei, Asociția Ținutul Secuiesc Verde. În total: 225 de persoane.

Mai mult de 200 de persoane și-au încercat abilitățile pe zidul de cățărare montat în Parcul Central.

7 ONG-uri au avut posibilitatea să-și promoveze activitatea și ofertele de voluntariat la Târgul ONG-urilor: Asociația Mamelor din Miercurea Ciuc, Federația organizațiilor de tineret din Regiunea Ciuc, Centrul Educațional Soros, Asociația Gentiana, Asociația Virtus Vivens, Centrul de Tineret Sfânta Ana și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Harghita.

La cros s-au înscris 38 de persoane.

Galeria foto / Zile active - 30 octombrie 2011Înapoi
romana    magyar
Fundatia Noi Orizonturi
Asociatia Adventure
djst
extreme sport club
Csiki Hirlap
Hargita Nepe
Informatia Harghitei
funfm
erdely.ma
totb