banner ANr

Stiri

Participanții la al doilea curs pe tema cetățeniei active

24 noiembrie 2011
Au fost selectați participanții la al doilea curs pe tema cetățeniei active (25-26 noiembrie 2011):

Citeste mai departe

Al 2. curs gratuit pe tema cetățeniei active

22 noiembrie 2011
Te-ai plictisit de indiferență?
Ai vrea să fi mai activ, dar nu știi de unde să începi? Ai vrea să faci ceva în folosul comunității, dar nu știi cum?
Află mai multe despre cetățenie activă, participă la cursul nostru în perioada 2-3 decembrie!

Citeste mai departe

Au fost selectati participanții la primul curs

15 noiembrie 2011
15 persoane au fost selectate pentru primul curs "Cetățean Activ în Miercurea Ciuc"
Citeste mai departe

Cetățean activ în Miercurea Ciuc - cursuri gratuite

10 noiembrie 2011
Înscrie-te la cursurile Cetatean Activ în Miercurea Ciuc. Cursurile sunt dedicate profesorilor, studenților, funcționarilor publici, asistenților medicali, sportivilor, etc, celor interesați de domeniul cetățeniei active. Cursurile sunt gratuite, sunt acoperite costurile de materiale, masa de pranz, pauze de cafea, formatori. Mai multe detalii despre cursuri gasesti AICI.
Citeste mai departe

Curs gratuit pe tema Cetățeniei Active

07 noiembrie 2011
Inscrie-te la cursul Cetatean Activ in Miercurea Ciuc, 19-20 noiembrie. Termen de inscriere 13 noiembrie. Curs dedicat profesorilor, studentilor, functionarilor publici, celor interesati de domeniul cetateniei active, dar in special dedicat asistentilor medicali si sportivilor. Cursul este finantat, si sunt acoperite costurile de materiale, masa de pranz, pauze de cafea, formatori. Formularul de candidatura si mai multe informatii despre curs vezi AICI.
Citeste mai departe

Zile active - concluzii, rezultate

04 noiembrie 2011
Zile active - concluzii, rezultate S-a bucurat de succes prima ediția a Zilelor active în Miercurea Ciuc (28-30 octombrie 2011). Pe parcursul celor trei zile 52 de voluntari au contribuit la organizarea evenimentului precum și la folosirea în condiții de siguranță ale elementelor de curs de frânghii la joasă înălțime. Pentru concluzii detaliate dați clic pe butonul Citește mai departe.
Citeste mai departe

Zile active - 29 octombrie 2011

30 octombrie 2011
Zile active - 29 octombrie 2011 Pozele realizate la a doua zi a evenimentului Zile active sunt disponibile sub meniul galerie / foto.
Citeste mai departe

Zile active - 28 octombrie 2011

28 octombrie 2011
Zile active - 28 octombrie 2011 S-a terminat cu succes prima zi din evenimentul Zile active. 6 grupuri organizate și mai mult de 100 de participanți au avut ocazia să încerce elementele de curs de frânghii la joasă înălțime montate în parcul central din Miercurea Ciuc. Mâine programul începe cu o competiție de alergare după care așteptăm alte grupuri la elementele montate. Pozele din prima zi sunt disponibile sub meniul galerie / foto.
Citeste mai departe

Zile active

18 octombrie 2011
Zile active Așteptăm echipele din Miercurea Ciuc la evenimentul "Zile active" care va avea loc în Parcul Central, în perioada 28-30 octombrie 2011. Mai multe informații sunt disponibile sub meniul Activități / Zile active
Citeste mai departe

Curs de frânghii la cursul de FORMATOR

13 octombrie 2011
Curs de frânghii la cursul de FORMATOR Participanții la cursul de Formator au experimentat azi cursul mobil de frânghii la joasă înălțime. Pozele sunt disponibile sub meniul Galerie/Foto
Citeste mai departe

Cursul de frânghii la joasă înălțime

09 octombrie 2011
Cursul de frânghii la joasă înălțime Muncim de două săptămâni la elementele cursului de frânghii la joasă înălțime. Pentru poze clic aici.
Citeste mai departe

Rezultate selecție curs Formator

04 octombrie 2011
Rezultate selecție curs Formator Sub meniul Activități / Curs FORMATOR au fost postate rezultatele procedurii de selecție a participanților la cursul de Formator.
Citeste mai departe

Curs Formator

15 septembrie 2011
Curs Formator Am lansat anunțul pentru Cursul de formatori.
Cursul este acreditat CNFPA și este GRATUIT pentru 15 persoane din Miercurea Ciuc.
Pentru mai multe detalii dați click aici.
Citeste mai departe

Am lansat site-ul

09 septembrie 2011
Am lansat site-ul Site-ul www.activciuc.ro are scopul de a promova activitățile derulate în cadrul proiectului "Miercurea Ciuc, o comunitate activă" implementat cu sprijinul programului de responsabilitate socială Heineken pentru comunități. Mai multe informații despre proiect sunt disponibile aici.
Citeste mai departe
romana    magyar
Fundatia Noi Orizonturi
Asociatia Adventure
djst
extreme sport club
Csiki Hirlap
Hargita Nepe
Informatia Harghitei
funfm
erdely.ma
totb