banner ANr

Activităţi / Cursuri


CURSURI FINANTATE/GRATUIRE PENTRU COMUNITATEA MIERCUREA CIUC!
Dacă sunteți din Miercurea Ciuc, sau locuiți în Miercurea Ciuc!

Indiferent dacă sunteți: studenti, coordonatori proiecte, voluntari, membri ONG, profesori, asitenți medicali, sportivi, membri ai unor grupuri informale, reprezentanți ai unor instituții publice care lucrează în domeniul cetățeniei active, persoane interesate de domeniul cetățeniei active.

Echipa proiectului Miercurea Ciuc, o comunitate activă! te invită să participi la cursurile Cetățean Activ în Miercurea Ciuc! care se vor desfășura în localitatea Miercurea Ciuc în noiembrie, decembrie  2011și ianuarie 2012. Avem la dispoziție între 16 și 100 de locuri disponibile gratuite.

Metodologie: Cursurile este pregătit și implementat pe baza unei metodologii care pune accent pe participarea activă și angajamentul celor implicați. Se vor folosi deasemenea și metode specifice educației prin experiență - elemente specifice cursurilor de frânghii la joasă înălțime (vezi sectiunea FOTO).

Mai jos poți sa vizualizezi cursurile care vor avea loc în urmatoarea perioadă: anunțurile de curs și formularele de candidatura.

Nu mai astepta, înscrie-te individual, cu colegii sau prietenii tăi la unul dintre aceste cursuri!

Cursul 1 - Cetățean Activ în Miercurea Ciuc - cu specificitate pe practicarea unui stil de viața sănătos! 19-20 noiembrie, în parteneriat cu Școala Generală Liviu RebreanuFormatori: Bartha Éva, Jurcă Adina, Ábrahám Előd. Puteți descărca aici: anunțul de curs și formularul de candidatură.

Cursul 2 - Cetățean Activ în Miercurea Ciuc - cu specificitate pe protecția mediului și dezvoltare durabilă, 25-26 noiembrie,
în parteneriat cu Universitatea Sapientia. Formatori: Bartalis Gyöngyvér, Daday Zsuzsa, Farkas Leila. Puteți descărca aici: anunțul de curs și formularul de candidatură.

romana    magyar
Fundatia Noi Orizonturi
Asociatia Adventure
djst
extreme sport club
Csiki Hirlap
Hargita Nepe
Informatia Harghitei
funfm
erdely.ma
totb