banner AN

Tevékenységek / Képzések


INGYENES KÉPZÉS A CSIKSZEREDAI KÖZÖSSÉGNEK!

Ha egyetemista, projektvezető, önkéntes, civil szervezet tagja, tanár, egészségügyi aszisztens, közalkalmazott vagy sportoló vagy és érdekel az aktív állampolgárság témája...

A Csíkszereda, egy aktív közösség c. projekt csapata meghív az Aktív Csíkszereda nevű ingyenes képzés-sorozatra. A képzések helyszíne Csíkszereda és 2011. november, december és 2012. január időszakban lesznek megszervezve. A képzésekre összesen 100 ingyenes helyet biztosítunk.

Módszertan: a képzések módszertana az aktív részvételre van alapozva. A tapasztalati tanulásra jellemző módszerek is lesznek használva (alacsony kötélpályás elemek).

1. Képzés - Aktív Csíkszereda képzés-sorozat - specifikus téma: egészséges életmód. A képzésre 2011. november 19-20. között kerül sor. Partner: Liviu Rebreanu Általános Iskola. Trénerek: Bartha Éva, Jurcă Adina, Ábrahám Előd. Itt letölthető a meghívó és a jelentkezési űrlap.

2. Képzés - Aktív Csíkszereda képzés-sorozat - specifikus téma: környezetvédelem és fenntarható fejlődés.
A képzésre 2011. november 25-26. között kerül sor. Partner: Sapientia EMTE. Trénerek: Bartalis Gyöngyvér, Daday Zsuzsa, Farkas Leila. Itt letölthető a meghívó és a jelentkezési űrlap.


romana    magyar
Fundatia Noi Orizonturi
Asociatia Adventure
djst
extreme sport club
Csiki Hirlap
Hargita Nepe
Informatia Harghitei
funfm
erdely.ma
totb