TRECĂTOAREA NITRO- NITRO CROSSING

 

Este o activitate foarte energizantă pentru grup. Elementul este compus dintr-o frânghie situată la 30 cm față de sol în plan vertical și o platformă aflată la 10 m de locul de unde grupul trebuie sa înceapă activitatea.  Participanţii trebuie să obţină coarda, folosind orice resurse pe care ei le posedă. Ei trebuie să  ajungă pe altă platformă folosind coarda fără a atinge solul şi fără a vărsa nici o picătură de apă din recipientul pe care-l transportă (pahar, e.t.c.). 

Reguli  de siguranță:

Regulile elementului/exercițiului

·  Participanţii trebuie să obţină coarda, folosind orice resurse pe care ei le posedă fără a „împrumuta” nimic din jur şi să ajungă pe platformă fără a atinge solul şi fără a vărsa nici o picătură de apă (nitroglicerina) din recipientul pe care-l transportă (pahar, e.t.c.) pentru că  acest lucru ar duce la o “explozie” care ar împiedica grupul să treacă prin trecătoare;

·  Dacă zona stabilită este depăşită sau dacă o picătură de apă este vărsată, tot grupul începe de la început. Dacă un membru al echipei atinge solul în timpul traversării, acesta se va întoarce de la început.

·  Participanții nu se pot folosi de bârne

·  Participanții nu au voie să înfășoare coarda în jurul mânii

·  Toți participanții trebuie să încapă pe platformă

 

 

ORGANIZATORII NU-ȘI ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU ACCIDENTE PROVOCATE DIN NERESPECTAREA REGULILOR SPECIFICATE DE FACILITATORI SAU A REGULILOR MENȚIONATE MAI SUS!